Zwangerschapsyoga

Terugkom moeders met kindIn Atmosfeer geeft Jacqueline Verschuur zwangerschapsyoga. Eeuwenoude yogatraditie gecombineerd met de ervaring die Jacqueline heeft binnen o.a. de Jeugdgezondheidszorg en wijkverpleging geeft een ruim aanbod van technieken , oefeningen en praktische tips die je ondersteunen in je zwangerschap, de band met je kind, je partner en jezelf. We doen speciale yoga-oefeningen voor in de zwangerschap. Oefeningen om te leren ontspannen, ook als je lichaam gespannen is of als je pijn hebt; als voorbereiding naar de bevalling. De adem is hierin het belangrijkste instrument waarmee we werken. Iedere les zal een specifiek thema aan bod komen , o.a.: -de transformatie van de zwangerschap , het geboorteproces, de zorg voor je lichaam, adem tijdens de bevalling, de 1e 40 dagen na de bevalling…

Er zal tijd zijn voor ontspanning, thee en vragen. Vanaf 16 weken kun je beginnen met zwangerschapsyoga.
Er zijn partnerlessen waar je je voor in kunt schrijven.

Kosten voor 10 lessen : 125 euro

Download hier de brochure over zwangerschapsyoga

Ervaringen van cursisten

“Ik lees af en toe boeken over moederschap en bevallen enzo. Dan kom ik er steeds achter dat het wel heel bijzonder is dat ik- zeker door jouw inspiratie en lessen-heb leren vertrouwen op mijn lichaam toen, maar ook nu nog. Dat heb jij echt in mij wakker gemaakt.”

“Ik heb heel veel gehad aan de yoga tijdens de bevalling ! Ik heb steeds op mijn ademhaling gefocust en daardoor ging het goed. Anders had ik echt niet goed geweten wat ik had moeten doen.”

“Je boodschap is o.a. :”Adem en volg je hart”; je reikt heel veel praktische tips en fijne oefeningen aan, laat een heerlijke sfeer proeven en wijst ons op ‘wees jezelf, alles mag’ Tijdens mijn zwangerschap waren de lessen een heel fijn, leerzaam, gezellig en ontspannend moment in de week….de informatie die we kregen was heel helder….baat gehad bij een aantal oefeningen voor mijn rug en bekken…het werkte verlichtend op de pijn.”

“Dank je voor de warmte, inspiratie & vreugdevolle momenten tijdens de cursus ! Ik heb er heel veel aan gehad ! Ik vind de oefeningen prettig, sfeer heel fijn en informatie super. Ik verheug me op dinsdag telkens alweer op de maandag. Je warme uitstraling draagt trouwens zeker bij aan mijn positieve oordeel !”

Zwangerschapsyoga